top of page
Cozy Fireplace

Ets Smulders in Sint-Pieters-Leeuw: verkoop en installatie van kachels en haarden in Brussel en in Vlaams- en Waals-Brabant

Ets Pierre Smulders bezorgt u een aangename warmte.

scroll verder

Kwaliteitsverwarming

Bezoek de showroom van Ets Smulders, gelegen aan de rand van Brussel, in Sint-Pieters-Leeuw. U vindt er alles wat u nodig heeft om u te verwarmen op gas, pellets of hout!

 

Onder het label van talrijke gerenommeerde merken biedt ons ruime assortiment kachels, haarden, inzethaarden voor open haarden en sfeerhaarden u altijd de oplossing die het best bij uw stijl en budget past.

Een open haard thuis, 100% comfort

Creëer een warme sfeer in huis! Stel u voor hoe u uw gasten ontvangt rond het haardvuur in de herfst en winter... Het is bijzonder aangenaam om te genieten van een open haard of kachel wanneer het erg koud is.

Kies voor een handmatige of aangesloten haard, d.w.z. uitgerust met geïntegreerde wifi- en bluetooth-technologieën. Hierdoor kunt u uw kachels en haarden vanaf uw smartphone aan- en uitschakelen, programmeren en bedienen, waar u ook bent!

pijl naar beneden
MCZ_Stream_amb_02
Jøtul PF 1033 int

Ets Smulders, al meer dan 40 jaar tot uw dienst

Smulders Etablissementen gebruiken hun ervaring om aan al uw verwachtingen te voldoen. Naast de verkoop , reparatie en probleemoplossing van uw apparatuur verzorgen wij ook de plaatsing ervan bij aflevering. U kunt vertrouwen op de professionaliteit van ons team!

Woon je in Beersel, Anderlecht, Drogenbos, Tubize of Edingen? Ets Smulders installeert uw nieuwe pelletkachel in Brussel maar ook in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Henegouwen.

Anchor 2

Verschillende soorten kachels

/ De houtkachel

Houtblokken als brandstof

/ De gaskachel

Aangedreven door aardgas of propaangas.

/ De pelletkachel

Ecologische houtpellets als warmtebron.

/ De elektrische kachel

Aangedreven door elektriciteit.

/ De hybride kachel

Hybride hout en pellets, werkt met beide soorten brandstof.

Wij doen alles voor de verkoop, installatie, het onderhoud en de reparatie van uw verwarmingskachels.

Doe een beroep op ons bedrijf voor de aankoop en installatie van uw kachel of inzethaard.

bottom of page