top of page

Ets Smulders: specialisten in kachels, haarden en barbecues sinds 1983, Sint-Pieters-Leeuw en Brussel

scroll verder

Verkoop en plaatsing van kachels, haarden en rookkanalen

Gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw in Vlaams-Brabant, dichtbij Brussel, biedt Établissements Smulders u een ruim assortiment aan kachels, inbouwhaarden en decoratieve haarden.

Hebt u net een woning gekocht en wilt u deze uitrusten met een kachel, haard of prachtig open haardvuur? Établissements Smulders staat voor u klaar. Wij bieden u een ruime keuze aan inbouwhaarden, open haarden en kachels van allerlei soorten, te ontdekken in onze showroom.

Met onze ecologische pelletkachels kunt u een aanzienlijke energiebesparing realiseren dankzij een beperkt verbruik.

Al ruim 40 jaar specialist

Établissements Smulders brengt u hun knowhow in de installatie van sierhaarden en haarden. Vanaf de plaatsing tot aan de ommanteling van uw schoorsteenkanaal , ons team installeert zwart stalen, enkel- of dubbelwandige RVS buizen, evenals het maken en installeren van rookkanalen .

Ons team staat klaar om u in elke fase van uw project te ondersteunen en adviseert u vanaf de verkoop tot het gebruik van uw kachel of open haard. U profiteert van een hoogwaardige after-sales service voor onderhoud en het bestellen van vervangende onderdelen.

Actief in de randgemeenten van Brussel in Beersel, Drogenbos, Halle en in Waals-Brabant (Tubize, Braine-le-Château, enz.).

pijl naar beneden
F1_Smart-Bell-Panorama-45-2
OUTR_Lune_DSC_3965_HR

Barbecue en uitrusting voor uw buitenruimte

Maak je klaar voor zonnige dagen! Kies uit een breed scala aan modellen in alle maten een barbecue die geschikt is voor uw diners met vrienden of familie.

In het bijzonder zijn wij reseller van het merk Outr , bekend om zijn ruime assortiment kwalitatieve keuken- en buitenleeftoestellen.

Anchor 2
Anchor 3

Kom en ontdek onze Showroom!

Cassettes, poêles, feux ouverts, cheminées, bois, gaz, pellets,... Nous vous guidons et recherchons ce qui vous convient le mieux. Dans notre grand showroom, parcourez les nombreux modèles exposés et posez-nous toutes vos questions. Nous vous y attendons avec le sourire !

GROTE PRIVÉ-PARKING BESCHIKBAAR.

Ook bieden wij het hele jaar door pellets en olie te koop aan.

Partnermerken

Anchor 4

Voor uw nieuwe barbecue, een pelletkachel of uw haard kunt u vertrouwen op Établissements Smulders!

bottom of page