top of page

Ets Pierre Smulders voorziet u van

een heerlijke warmte

Het comfort van kwaliteitsmateriaal

Alles voor uw verwarming

Een kachel of open haard is een vorm van comfort waarin u met plezier investeert. Want hij houdt u gezelschap bij uw tv-avond. Hij schept een aangenaam sfeertje als u vrienden te gast hebt. Of u gebruikt hem gewoon om uw kamers te verwarmen als aanvulling op uw centrale verwarming.

In onze showroom in het Brusselse Sint-Pieters-Leeuw vindt u al wat u nodig hebt voor verwarming op gas, steenkool of hout. Onze kachels, haarden, cassettes en sierschouwen van bekende merken bieden u de inspiratie voor de stijl die u zoekt. En er is meer: een ruim assortiment onmisbare accessoires. Slenter door onze gangen en ontdek wat u bekoort.

Verkoop, plaatsing, onderhoud en herstelling

De firma Smulders staat al bijna dertig jaar tot uw dienst. Dat betekent dat u kunt rekenen op haar lange ervaring met aangename warmtebronnen om uw wensen tot in het kleinste detail te vervullen.

Wij verkopen, herstellen en lossen problemen met uw apparaten op. En ons professionele team plaatst nieuwe kachels met alles erop en eraan. Wilt u een gratis offerte? Een inlichting

Smulders

Kachels, vulhaarden en zoveel meer te Sint-Pieters-Leeuw nabij Beersel

bottom of page