top of page

Ets Pierre Smulders voorziet u van

een heerlijke warmte

Open haarden, sierschouwen, kachels en cassettes voor aangename warmte

Wie droomde er nooit van dat hij kon genieten van de warme gloed van een open haard? De vlammen zien dansen in een oogstrelend spektakel? De aangename geur van een brandend vuur opsnuiven? Met als kers op de taart een decoratieve omlijsting die perfect aansluit op uw interieur? Bij de firma Smulders toveren we uw droom om in realiteit.

Wilt u graag een duidelijk idee van wat wij aanbieden? Kom dan naar onze showroom in het Brusselse Sint-Pieters-Leeuw. Daar tonen we u de duizend-en-een mogelijkheden die we voor u in petto hebben. Open haarden en sierschouwen op maat, inbouwcassettes en haarden met schuif- of klapdeuren. Om te stoken met hout,  pellets, Aan u de keuze!

Kwaliteit en ruime keuze

Omdat Smulders u een kwaliteitsaanbod voorstelt werken we samen met de topmerken van de markt, afhankelijk van het gewenste systeem.

Kwaliteit en keuze

Onze merken?

Bodart & Gonay, Austro Flamm, Gijsen, Firo, Kal-Fire, Spartherm, Stuv, Vermont, Barbas, Saey, M.Design, Franco Belge, Supra, Jide, Jotul, Scan, Efel en nog een hele reeks andere.

Wij verkopen ook een breed assortiment accessoires zoals ruitenreinigers, roosters, korven, bijzettafels, aanstekers en keramische ruiten. Verwarming en decoratie koppelen? Dan moet u bij Smulders zijn!

Smulders

Sierschouwen, open haarden en zoveel meer te Sint-Pieters-Leeuw nabij Halle!

bottom of page